EmailPowertips

Super permissions med dette trick

Hvis du bruger en popup på din webshop til at indsamle de værdifulde e-mailadresser, kan du med fordel bruge dette lille trick til ikke bare at få endnu flere permissions, men også shoppens allermest værdifulde permissions.

E-mailadresser er vigtige for din webshop

For hvis du driver en webshop, så er e-mailadresser helt vildt vigtige.

Og du har måske allerede en popup på din side eller en slide-in, og du kører måske lead ads på Facebook, og får samlet rigtig mange e-mailadresser ind. Men at få de BEDSTE e-mailadresser… Er altafgørende!

Og jeg har et lille trick til dig.

Når en kunde gennemfører et køb, og kommer til betalingssiden, så kan de krydse af at de kan abonnere på dit nyhedsbrev. Det er der bare ikke ret mange, der gør…

Men når de HAR gennemført et køb, så kommer de til en kvitteringsside. Og de fleste webshops nøjes bare med at vise kvitteringen, altså hvad det er man har købt.

Giv den gas på kvitteringssiden

Men det er HER at du skal være SUPER aggressiv.

Så uanset om du har en popup, som alle besøgende ser. Når de kommer til kvitteringssiden, skal du være super aggressiv. Enten med en popup, en slide-in eller en exit-intent.

For det her er de bedste permissions, Du overhovedet kan få. Det er kunder. Det er nogen der har valgt DIG, og dit brand og dine produkter. Dem skal du have!

Så vær super aggressiv her, og tilbyd dem eventuelt en rabatkode på det næste køb, hvis du har den mulighed. Men vær super aggressiv på kvitteringssiden

Dét giver super permissions!

6
Læg en kommentar