Social-Media-Manageren-2019

På denne side finder du en samlet oversigt over ecommerce events, arrangementer, og seminarer i Danmark. Eller arrangementer som ikke kun er målrettet mod ehandel, men som er meget relevant hvis man er webshop ansvarlig.

Kender du til et ehandel arrangement, som ikke er med på denne side, så send gerne et tip hertil, så det kan komme med på listen. Webinarer og andre ikke-fysiske møder inkluderes ikke.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Social Media Manageren ’19

3. december 2019 @ 8:30 - 18:00

dkk3.495
SoMe konference Social Media Manageren 2019

Velkommen til den digitale peer-to-peer økonomi, hvor social er nøglen til fremtidens kundeoplevelser, brandbuilding, kundeservice, salg, innovation og rekruttering. Social er i dag meget mere end følgere, likes og trafik. Social Media Management er blevet en forretningskritisk disciplin, der kræver orden i penalhuset, teknologisk overblik og taktisk handlekraft.

Det store spørgsmål er nu. Hvad betyder det for dig som sociale media manager og prioriteringerne i virksomhedens digitale marketing indsatser? Hvad er forandret? Hvad skal du være forberedt på? Hvor ligger guldet? Og hvordan får du fat i det? Operationelt, konkret, hurtigt og billigst muligt?

SoMe værktøjkassen skal trimmes. Noget skal slibes, noget skal smides ud og noget nyt skal tilføjes. Social Media Manageren 2019 er 8 timer med tools, tips, tricks og tendenser. Hand on viden til at få succes med sociale medier– trin for trin.

På Social Media Manageren 2019 får du nyeste viden om:
Strategi og planlægning
Taktik og eksekvering
Community Management
Social Content Marketing
Optimering og teknologi
Facebook Marketing
Video – kreativitet og produktion
Analyse og data
Instagram Marketing
Marketingjura
Measurement – rapportering og formidling
Influencer Marketing
Instagram Marketing
Social Selling
Copywriting til sociale medier
Alt det nye og alt det der virker

Konferencen henvender sig til:
Social Media Manageres, Marketingchef/direktør, Community Managers, Ecommerce sales manager, content marketing manager, ecommerce manager, social media analyst, traffic manager, digital marketing manager, digital marketing technologist, business analyst, salgschef, digital projektleder, eller andre med ansvar for at virksomheden onlinesalg og tilstedeværelse.

Detaljer

Dato:
3. december 2019
Tidspunkt:
8:30 - 18:00
Pris:
dkk3.495
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://socialmedia-manageren.dk/

Sted

Comwell, Aarhus

Arrangør

Erhvervsakademi Aarhus

Denne kalender viser oversigt over ehandel arrangementer i Danmark. Visse arrangementer er ikke kun ehandels-orienteret, men kan fx være online marketing events, som også er relevante for webshop-ansvarlige.

Læg en kommentar