FDIH

På denne side finder du en samlet oversigt over ecommerce events, arrangementer, og seminarer i Danmark. Eller arrangementer som ikke kun er målrettet mod ehandel, men som er meget relevant hvis man er webshop ansvarlig.

Kender du til et ehandel arrangement, som ikke er med på denne side, så send gerne et tip hertil, så det kan komme med på listen. Webinarer og andre ikke-fysiske møder inkluderes ikke.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LOGISTIKKONFERENCE 2019 (FDIH)

5. september 2019 @ 8:30 - 16:00

Gratis
Foreningen for Dansk Internet Handel

FDIH samler for 8. gang logistik- og e-handelsfolk fra hele landet til en heldagskonference om de logistikmæssige udfordringer og løsninger for danske e-handelsvirksomheder. I år sætter de ekstra fokus på bæredygtighed, bl.a. omkring emballage, som stadig flere kunder lægger vægt på.

Du skal deltage, hvis du er

  • Ledende medarbejder i en e-handelsvirksomhed
  • Ansvarlig for eller arbejder med logistik og lager
  • Interesseret i det sidste nye indenfor logistikløsninger

Logistikkonference i Fredericia til inspiration

Konferencen giver dig mere viden, praktiske forslag og fornyet inspiration til at løse de mange udfordringer med logistik for B2C og B2B netbutikker. Hør cases hvor forskellige typer af logistikløsninger har været nøglen til succes og oplev de forskellige og nye tilbud på markedet, der præsenteres og diskuteres på dagen.

Konferencen er gratis for medlemmer, men FDIH opkræver et no show gebyr på 300 kr. hvis der meldes afbud senere end 10 arbejdsdage før konferencen.

Detaljer

Dato:
5. september 2019
Tidspunkt:
8:30 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

DAO365, Fredericia
Tonne Kjærsvej 40
Fredericia, 7000 Fredericia Danmark

Arrangør

FDIH
Telefon:
72255601
E-mail:
kontakt@fdih.dk
Hjemmeside:
https://www.fdih.dk

Denne kalender viser oversigt over ehandel arrangementer i Danmark. Visse arrangementer er ikke kun ehandels-orienteret, men kan fx være online marketing events, som også er relevante for webshop-ansvarlige.