SEOday Kolding

På denne side finder du en samlet oversigt over ecommerce events, arrangementer, og seminarer i Danmark. Eller arrangementer som ikke kun er målrettet mod ehandel, men som er meget relevant hvis man er webshop ansvarlig.

Kender du til et ehandel arrangement, som ikke er med på denne side, så send gerne et tip hertil, så det kan komme med på listen. Webinarer og andre ikke-fysiske møder inkluderes ikke.

Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

januar 2019

SEOday 2019

januar 30 @ 8:30 - 18:00
Comwell Kolding, Skovbrynet 1
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Map
DKK 3650
Dansk SEO konference

SEO er en uundgåelig del af en Ecommerce forretning. Derfor er er SEOday 2019 en oplagt begivenhed, hvis man arbejder med SEO og ønsker at deltage i en dansk SEO konference. Konferencen er arrangeret af online marketing bureauet OnlinePartners samt IBC Kolding, og tiltrækker blandt andet international kendte SEO specialister som Brian Dean.

Læs mere »

februar 2019

Ehandelsdagen 2019

februar 7 @ 8:15 - 20:00
KulturCenter Limfjord, Skyttevej 12
Skive, 7800 Danmark
+ Google Map
dkk 1.599

Søren Sieg og Dennis Drejer er to e-købmænd, som har lavet en dag for andre e-købmænd. Fokus er på super konkrete tips til ehandel som skal være til at implementere.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Denne kalender viser oversigt over ehandel arrangementer i Danmark. Visse arrangementer er ikke kun ehandels-orienteret, men kan fx være online marketing events, som også er relevante for webshop-ansvarlige.