Social-Media-Manageren-2019

På denne side finder du en samlet oversigt over ecommerce events, arrangementer, og seminarer i Danmark. Eller arrangementer som ikke kun er målrettet mod ehandel, men som er meget relevant hvis man er webshop ansvarlig.

Kender du til et ehandel arrangement, som ikke er med på denne side, så send gerne et tip hertil, så det kan komme med på listen. Webinarer og andre ikke-fysiske møder inkluderes ikke.

Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

december 2019

Social Media Manageren ’19

december 3 @ 8:30 - 18:00
Comwell, Aarhus
dkk3.495
SoMe konference Social Media Manageren 2019

Velkommen til den digitale peer-to-peer økonomi, hvor social er nøglen til fremtidens kundeoplevelser, brandbuilding, kundeservice, salg, innovation og rekruttering. Social er i dag meget mere end følgere, likes og trafik. Social Media Management er blevet en forretningskritisk disciplin, der kræver orden i penalhuset, teknologisk overblik og taktisk handlekraft. Det store spørgsmål er nu. Hvad betyder det for dig som sociale media manager og prioriteringerne i virksomhedens digitale marketing indsatser? Hvad er forandret? Hvad skal du være forberedt på? Hvor ligger…

Læs mere »

februar 2020

Email Summit 2020

4. februar 2020 @ 8:00 - 17:00
Odeon, Odense
Email Summit 2020 Odense

Konferencens målgruppe er professionelle marketing- og kommunikationsfolk, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at indhente ny viden og inspiration til arbejdet. Blandt gæsterne er også reklame- og kommunikationsbureauer samt selvstændige, der lever af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring. Oplev konferencen, og få ny viden og inspiration til din e-mail marketing.

Læs mere »

Ehandelsdagen 2020

6. februar 2020 @ 8:00 - 17:00
KulturCenter Limfjord, Skyttevej 12
Skive, 7800 Danmark
dkk1599

Ehandelsdagen 2020 er målrettet e-købmænd, som sælger fysiske produkter online. Så har du en webshop eller arbejder for en webshop og har ambitioner om at vækste, så er konferencen noget for dig. Indholdet på dagen er ikke trends og tendenser, men hard core salgs- og optimeringstips til hvordan du kan sælge mere og/eller optimerer dit salg og skabe bedre bundlinje – og gerne allerede fra i morgen. Ehandelsdagen 2020 inspirationsvideo fra 2019: https://youtu.be/1SqgTIgyefo

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Denne kalender viser oversigt over ehandel arrangementer i Danmark. Visse arrangementer er ikke kun ehandels-orienteret, men kan fx være online marketing events, som også er relevante for webshop-ansvarlige.